header

Dagprogramma (11:00 - 21:00 uur)

deco-250px

Je kunt bij Hemeltjelief! de hele dag doorbrengen met het kijken naar poppenkast, poppentheater en wandelende pop-up shows. Ook zijn in de grote tenten op het terrein heel veel toffe doe-dingen waarbij je leert om poppen te maken van verschillende materialen. Misschien kun je je eigen pop mooier maken of een kunstwerk zeefdrukken van dansende popjes? Doe je mee met de poppenparade aan het eind van de middag en toon jij aan iedereen jouw creatie? Natuurlijk is er ook muziek. Gedurende de middag en de avond spelen er diverse bandjes, komen dj’s draaien en kun je dansen bij de pop-up disco! Het programma voor de kinderen is qua voorstellingen en activiteiten bijna iedere dag identiek, maar het muzikale aanbod varieert. Via de button onderaan deze pagina kun je het hele programma zien per dag.

Avondprogramma (17:00-3:00 uur)

deco-250px

Heb je zin om wat later op de dag op te poppen? Dat kan natuurlijk! Het avondprogramma loopt over in het staartje van de dag. Pik rond 17 uur nog net de poppenparade mee, kom luisteren naar live muziek op het veld en DJ’s op het terras of doe een dansje in de pop-up disco. In de tussentijd kun je gezellig aanschuiven voor een borrel en lekker eten! De avond sluiten we binnen dansend af. Let op: op zondag is er geen after.

After (21:00-3:00 uur)

deco-250px

Zijn de kids naar bed en heb jij nog energie over? Op donderdag en zaterdag zetten we binnen het feestje door. Tot 3 uur komen de lekkerste dansbare tunes voorbij…Hiervoor zijn ook losse tickets te koop! Of koop je afterticket i.c.m. je dagentree.

Theater

deco-2-100px

Houtje Touwtje: De Kleine Prins
De Kleine Zon: Jan Klaassen
Electric Circus: Mono the Monkey
Alien Voyagers: Dragon Birds
Valentijn: Los Patatos Bandidos
Theatra: Smakelijke Sprookjes

workshops

deco-2-100px

NDSM Kinderatelier
Geoliede Chaoten
Le Petite Masquerade
Cardboarders

Grafische Werkplaats Amsterdam

kinderpret

deco-2-100px

Voetjes van de Vloer
Odie Schminkt
High Sticks: Mario & Nette Marionettepret
Pop Les Belles
Pop-up disco
Ridder Fons en de Gouden Draak

live muziek

deco-2-100px

La Banda Fantastica
Ten Hut
Power to the Pipo
Afrogrooves WRLDBEAT
Callkoen

 

deco-2-100px

The Moonshine Bakery
Bohemian Soldiers
Klezmagic

The Soul Travelers Barn en Belle

dj's

deco-2-100px

El Rub a Dub
Zender
Kingston Hi-Fi
Billy Bruckus
Esta Polyesta
Funkyard Soundsystem

 

deco-2-100px

Stefnitz
Die Stramme Jungs
Tienson

Umoja
Boris Balthasar
Aron Friedman

Hemeltjelief organiseert kleurrijke, creatieve kinderactiviteiten in Amsterdam Noord die ook leuk en interessant zijn voor volwassenen. De stichting heeft geen winstoogmerk en werkt nauw samen met Gemeente Amsterdam, Stadsdeel Noord, Stichting NDSM en Stichting NoordOogst.